window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date());gtag('config', 'UA-154706792-1');
Muama Enence

Muama Enence Πού να αγοράσετε με τιμή Greece

Muama Enence Offer 2

Εγώ, όπως και πολλοί άλλοι σε αυτή την πράσινη γη της δικής μας, αγαπούν να ταξιδεύουν . Στην πραγματικότητα, προσπαθώ να επισκεφτώ τουλάχιστον δύο ξένες χώρες ετησίως. Αν δεν κάνω λάθος, το ρεκόρ μου ήταν επτά , και αυτό ήταν κατά τη διάρκεια της « Κεντρικής Ευρώπης Περιόδου » μου που συμπεριλάμβανε τη Γερμανία, την Αυστρία, την Ελβετία, την Τσεχία, τη Σλοβακία, τη Σλοβενία ​​και την Πολωνία. Φυσικά, μιλώ αρκετές γλώσσες , αλλά ακόμη και έχω κάποιες δυσκολίες όταν επισκέπτονται χώρες όπως η Νότια Κορέα ή το Βιετνάμ. Όταν ταξιδεύω σε χώρες με ξένες γλώσσες, βρίσκω πάντα το καλύτερο για να φέρω μια συσκευή μετάφρασης   Από τότε που άρχισα να χρησιμοποιώ το Muama Enence , τα ταξίδια μου ήταν πολύ καλύτερα και ευκολότερα από πριν.

Θα βυθίσω σύντομα την προσωπική μου εμπειρία με την ένταξη του Muama Enence, αλλά πρώτα θα πρέπει να σας πω τι είναι και πώς λειτουργεί

Muama Enence Language

Το Muama Enence είναι μια φορητή συσκευή μετάφρασης. Όπως υποδηλώνει το όνομά του, οι τουρίστες και οι ταξιδιώτες το χρησιμοποιούν όταν δεν μιλούν γλώσσα αλλά πρέπει να μεταφράσουν κάτι επί τόπου.

Πριν από την αγορά ενός insant μεταφραστικής συσκευής , υπάρχουν πολλοί τύποι για να διαλέξετε. Τα περισσότερα μοντέλα, όπως το Muama Enence, λειτουργούν με σύνδεση στο διαδίκτυο. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή αν μπορείτε να συνδεθείτε μέσω WiFi όπου κι αν πάτε.

Muama Enence Offer

Στη συνέχεια, υπάρχουν συσκευές που λειτουργούν μόνο με έναν τρόπο , δηλαδή μεταφράζουν μόνο μία γλώσσα στην άλλη. Αν έπρεπε να αγοράσω μία από αυτές τις μεταφραστικές συσκευές, θα έπρεπε να αλλάξω τις γλώσσες εισόδου έτσι ώστε ο συνομιλητής μου να μπορέσει να απαντήσει στις ερωτήσεις μου. Αυτό διαρκεί πολύ . Ευτυχώς, το Muama Enence είναι μια συσκευή αμφίδρομης μετάφρασης , οπότε δεν έχω κανένα από αυτά τα προβλήματα.

Οι περισσότερες από αυτές τις συσκευές είναι παρόμοιου μεγέθους. Η δύναμη, για παράδειγμα, ταιριάζει στην παλάμη του χεριού μου . Υπάρχουν άλλοι εκεί έξω που είναι ακόμη μικρότεροι από αυτό. Εκτός από το μέγεθος, οι περισσότεροι μεταφραστές έχουν παρόμοιο σχήμα και σχέδιο . Όλοι μου θυμίζουν MP3 players από περίπου μια δεκαετία πριν. Αυτό το είδος τους δίνει μια νεο-ρετρό εμφάνιση , την οποία αγαπώ.

Αλλά ας πάρουμε σε λεπτομέρειες, εμείς;

Muama Enence heading 2

Αγόρασα τον μεταφραστή Μουμάμα πριν το ταξίδι μου στη Νοτιοανατολική Ασία. Η πρώτη μου δοκιμή ήταν στη Νότια Κορέα, αλλά ήθελα επίσης να δω πόσο καλά θα έκανε στην Ινδονησία, τη Μαλαισία, τη Σιγκαπούρη και το Βιετνάμ.

Muama Enence Divice

Ενώ βρισκόμουν στη Νότια Κορέα, δεν πήγα κάπου πέρα ​​από τη Σεούλ. Ειλικρινά, ήμουν μόνο να περάσουν μερικές μέρες εκεί, έτσι σκέφτηκα ότι « η πρωτεύουσα είναι αρκετή ».

Ενώ ήμουν στη Σεούλ, ήθελα να κάνω ό, τι κάνει ο κάθε ερυθρός αιματηρός Αμερικανός – να βρει το πλησιέστερο McDonald’s και να δοκιμάσει τη δική του έκδοση του Big Mac. Είναι ενδιαφέρον ότι το κορεατικό Big Mac είναι φθηνότερο από το αμερικανικό αντίστοιχο . Αλλά το πρόβλημα ήταν η εξεύρεση του McDonald’s από το ξενοδοχείο στο οποίο έμενα. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που βρισκόμουν στη Σεούλ και δεν είναι ακριβώς μια μικρή πόλη. Φυσικά, αποφάσισα να ρωτήσω για οδηγίες .

Muama Enence Offer

Μπορεί να ακούγεται σαν στερεότυπο, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των ασιατών ανθρώπων του Ειρηνικού δεν μιλούν καλά αγγλικά . Χορηγείται, δεν είναι τόσο τρομακτικό όσο σε άλλα μέρη του κόσμου, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα πρόβλημα για εμάς αγγλόφωνους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αγόρασα εκ των προτέρων τον άμεσο μεταφραστή του Muama Enence . Είχα κάποια επιπλέον χρήματα, γι ‘αυτό αποφάσισα να το δοκιμάσω.

Οι περισσότεροι από τους Κορεάτες στους οποίους μίλησα ήταν σοκαρισμένοι , αλλά ευχάριστα . Ήταν γκρινιάζοντας και ήταν τόσο ενθουσιασμένοι από αυτή τη μικρή συσκευή που, σε ένα σημείο, καταλήξαμε να μιλάμε σε αυτό για σχεδόν είκοσι λεπτά .

Ίσως το βρήκαν τόσο συναρπαστικό επειδή είναι πραγματικά απλό στη χρήση. Υπάρχουν μόνο δύο κουμπιά – το κουμπί Α και το κουμπί Β. Για να τους πω κάτι, έπρεπε να πατήσω το κουμπί Α και να μιλήσω. Μόλις απελευθέρω το κουμπί, το μικρό gadget μεταφράζει τις προτάσεις μου επί τόπου! Στη συνέχεια, όταν ήθελαν να απαντήσουν, θα κρατούσα το κουμπί Β και θα τους αφήσω να μιλήσουν.

Τις περισσότερες φορές, λειτούργησε τέλεια. Φυσικά, είχε λίγους λόξυγκας με μεγαλύτερες ποινές, αλλά συνολικά, η δοκιμή της Νότιας Κορέας ήταν επιτυχής.

Muama Enence Buy now

Ένωσα μαζί αυτά τα δύο, επειδή και οι δύο χώρες χρησιμοποιούν την ίδια γλώσσα , Malay.

Τώρα, η Μαλαισία δεν ήταν τόσο άπταιστη όσο η Κορεάτικα, αλλά η συσκευή εξακολουθούσε να λειτουργεί καλά . Έμεινα σε ένα ξενοδοχείο στην πόλη Malacca, και αφού βρίσκεται στην ακτή με θέα στη Σουμάτρα, υπήρχαν και πολλοί Ινδονήσιοι. Χρησιμοποιούσα τον μεταφραστή για να ρωτήσω για τα κοινά πράγματα, όπως « Πού είναι η αγορά; ‘και’ Οποιαδήποτε φτηνά εστιατόρια εδώ; «Υπήρχαν κυριολεκτικά μηδενικά προβλήματα.

Μιλώντας για τη Σουμάτρα, πήρα πραγματικά μια ξενάγηση με το λεωφορείο του νησιού. Αυτό μου έδωσε την ευκαιρία να μιλήσω στους ντόπιους τουρίστες, δηλαδή τους τουρίστες από άλλες περιοχές της Ινδονησίας . Ο μεταφραστής είχε μερικά δευτερεύοντα ζητήματα όταν οι συνομιλητές μου είχαν μια παχιά προφορά , αλλά αλλιώς λειτουργούσε σαν γοητεία.

Muama Enence Offer

Η τελευταία μου πραγματική δοκιμασία ήταν στην πόλη Palembang στη Νότια Σουμάτρα. Επισκέφθηκα αρκετά φανταχτερά εστιατόρια που σερβίρουν παραδοσιακή κουζίνα του Palembang (πλευρά: είναι φανταστική! Σχεδόν ό, τι διέταξα, το έκανα με τη χρήση του μεταφραστή και δούλευε κάθε φορά. Μερικοί σερβιτόροι με ρώτησαν ακόμη και από πού θα μπορούσαν να αγοράσουν ένα.

Muama Enence Benefits

Η Σιγκαπούρη ήταν ο τελικός προορισμός μου και δεν μπορούσα να περιμένω να δούμε πώς θα μπορούσε να κάνει εκεί ο Μωάμα.

Τώρα, οι περισσότεροι άνθρωποι στη Σιγκαπούρη μιλούν ήδη αγγλικά . Ωστόσο, ήθελα να δοκιμάσω πώς θα μεταφράζεται η συσκευή στα κινέζικα. Δυστυχώς, δεν είχα χρόνο να επισκεφτώ την Κίνα εκείνο το έτος, οπότε η Σιγκαπούρη ήταν η καλύτερη επιλογή μου. Επιπλέον, θα μπορούσα να δοκιμάσω λίγο περισσότερο τη Μαλαιά, αλλά με μια διαφορετική διάλεκτο .

Δεν ήταν έκπληξη το γεγονός ότι οι Σιγκαπούνοι αγαπούσαν τον μικρό μου μεταφραστή. Προσφέρει πολλές διαφορετικές παραλλαγές της κινεζικής γλώσσας (θα τις παραθέσω λίγο αργότερα) και το βρήκα αυτό το καλύτερο χαρακτηριστικό.

Δηλαδή, κάθε κινέζος ομιλητής στη Σιγκαπούρη δεν είναι ντόπιος . Περισσότεροι από λίγοι είναι οι τουρίστες, οι ομογενείς ή απλά δουλεύουν στο εξωτερικό. Ήμουν ιδιαίτερα ευτυχής να συναντήσω ένα άτομο από την επαρχία Σιτσουάν . Έδωσε την ευκαιρία για τον Μωάμα μου να αποδείξει ότι θα μπορούσε να μεταφραστεί στην κινεζική διάλεκτο του Σιτσουάν, όπως διαφημίζεται.

Muama Enence Heading

Έχω αγγίξει μερικούς από τους επαγγελματίες σε όλη αυτή την επανεξέταση του Muama Enence. Αλλά θα πρέπει να βρείτε την καλύτερη μεταφραστική συσκευή ανάλογα με τις ανάγκες σας. Εδώ είναι ο πλήρης κατάλογος για όλους τους πιθανούς αγοραστές εκεί έξω:

Muama Enence Offer

Muama Enence Pros Cons

Αν έπρεπε να καταγράψω τυχόν ατέλειες, θα ήταν ότι δεν κάθε μετάφραση έρχεται τέλεια . Έτρεξα σε καταστάσεις όπου μια απλή πρόταση μεταφράστηκε περίεργα και έκανε τόσο εγώ όσο και ο συνομιλητής μου να γελούν. Εάν σχεδιάζετε να το χρησιμοποιήσετε με ένα άτομο που έχει μια παχιά προφορά ή που mumbles , μπορεί να μην λειτουργεί όπως κάνει κανονικά.

Muama Enence Review

Οι περισσότεροι από τους μεταφραστές του Muama Enence σχολιάζουν εκεί τραγουδούν επαινούν στη συσκευή. Αφού δοκιμάσω τον εαυτό μου, μπορώ να καταλάβω πλήρως γιατί. Αλλά υπάρχει το σημαντικό ζήτημα της γκάμας τιμών μεταφραστών του Muama Enence.

Εάν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε έναν μεταφραστή του Μουάμα , θα πάρετε μια έκπτωση 50%, καθώς και δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες . Ω, και αν αγοράσετε τρεις μεταφραστές Enence, θα έχετε δύο δωρεάν .

Αλλά μην ανησυχείτε, αν η παρουσία του Muama Enence δεν σας αρέσει. Υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών για κάθε αγορά. Λοιπόν, πάρτε σήμερα την παρουσία σας στο Muama Enence και απολαύστε τις παγκόσμιες μετακινήσεις με έναν εντελώς νέο τρόπο.

Muama Enence Offer