window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date());gtag('config', 'UA-154706792-1');
Muama Enence Buy now

muama enence kokemuksia hinta – Finland

Muama Enence Offer

Rakastan matkustaa , kuten niin monet muut tällä vihreällä maapallolla . Itse yritän käydä ainakin kahdessa ulkomailla vuodessa. Jos en ole erehtynyt, minun ennätysni oli seitsemän , ja se tapahtui ‘ Keski-Euroopan kiertueella ‘, joka sisälsi Saksa, Itävalta, Sveitsi, Tšekki, Slovakia, Slovenia ja Puola. Puhun tietenkin useita kieliä , mutta minulla on jopa vaikeuksia käydessäni maissa, kuten Etelä-Korea tai Vietnam. Kun matkustan tuntemattomien kielten maihin, pidän aina parasta tuoda kääntäjälaite.   Koska aloin muama enence kokemuksia käytön, matkasi kuitenkin olivat paljon parempia ja helpompia kuin ennen.

Haluan tutkia henkilökohtaisia ​​kokemuksiani muama enence kokemuksia kanssa pian, mutta ensin minun pitäisi kertoa teille, mikä se on ja miten se toimii

Muama Enence

muama enence kokemuksia on kannettava kääntäjälaite. Kuten nimensä mukaan turistit ja matkustajat käyttävät sitä, kun he eivät puhu kieltä, mutta heidän on käännettävä jotain paikan päällä.

Ennen kuin ostaa käännöslaitteen , on tarjolla monia tyyppejä. Suurin osa malleista, kuten muama enence kokemuksia, toimii Internet-yhteydellä. Tämä on loistava valinta, jos voit muodostaa yhteyden langattoman verkon kautta minne ikinä menetkin.

Sitten on laitteita, jotka toimivat vain yhdellä tavalla , ts. Ne kääntävät vain yhden kielen toiseen. Jos ostaisin yhden näistä käännöslaitteista, minun on vaihdettava syöttökieliä, jotta keskustelukumppanini voi vastata kysymyksiini. Se vie liian kauan . Onneksi muama enence kokemuksia on kaksisuuntainen käännöslaite , joten minulla ei ole mitään noista ongelmista.

Muama Enence Offer

Suurin osa näistä laitteista on samankokoisia. Esimerkiksi enence sopii kämmenelleni . Siellä on muitakin, jopa pienempiä. Koon lisäksi useimmilla kääntäjillä on myös samanlainen muoto ja muoto . Ne kaikki muistuttavat minua MP3-soittimista suunnilleen kymmenen vuotta sitten. Tällainen antaa heille neo-retro-ilmeen , jota rakastan.

Mutta mennäänkö yksityiskohtiin, vai mitä?

Muama Enence heading

Ostin Muama-kääntäjäni ennen matkaa Kaakkois-Aasiaan. Ensimmäinen testi oli Etelä-Koreassa, mutta halusin myös nähdä, kuinka hyvin se toimisi Indonesiassa, Malesiassa, Singaporessa ja Vietnamissa.

Muama Enence Benefits

Etelä-Koreassa ollessani en mennyt minnekään Soulin ohi. Oikeasti, aioin viettää siellä vain pari päivää, joten ajattelin, että ” pääkaupunki riittää “.

Soulissa ollessani halusin tehdä mitä jokainen punaverinen amerikkalainen tekee – löytää lähin McDonald’s ja kokeilla omaa versiota Big Macista. Mielenkiintoista on, että Korean Big Mac on halvempi kuin Yhdysvaltain vastaava . Mutta ongelmana oli McDonald’sin löytäminen hotellilta, jossa yöpyin. Se oli ensimmäinen kerta, kun olin Soulissa, eikä se ole tarkalleen pieni kaupunki. Joten luonnollisesti päätin kysyä suunnista .

Se voi kuulostaa stereotyypiltä, ​​mutta valtaosa Tyynenmeren Aasian ihmisistä ei puhu englantia hyvin . Myönnetään, että se ei ole niin hirveä kuin muualla maailmassa, mutta se on silti ongelma meille englanninkielisille. Siksi ostin Muama-pikakääntäjän etukäteen . Minulla oli hiukan ylimääräistä rahaa, joten päätin testata sen.

Suurin osa korealaisista, joiden kanssa puhuin, olivat järkyttyneitä , mutta miellyttävästi . He naurahtivat ja olivat niin innoissaan tästä pienestä laitteesta, että lopulta puhuimme siihen melkein kaksikymmentä minuuttia .

Ehkä he pitivät sitä niin kiehtovana, koska sen käyttö on todella helppoa. Painikkeita on vain kaksi – painike A ja painike B. Sanoakseni heille jotain, minun piti painaa painiketta A ja puhua. Kun vapautin painikkeen, pieni vempain käänsi lauseeni paikalla! Sitten, kun he halusivat vastata, pidin painiketta B ja annin heidän puhua.

Muama Enence Offer

Suurimman osan ajasta, se toimi täydellisesti. Tietysti siinä oli muutama hikka pidemmillä lauseilla, mutta kaiken kaikkiaan Etelä-Korean testi oli menestys.

Muama Enence Language

Yhdistin nämä kaksi toisiinsa, koska molemmat maat käyttävät samaa kieltä , malaiji.

Nyt malaiji ei ollut yhtä sujuva kuin korealainen, mutta laite toimi silti hyvin . Olin yöpymässä hotellissa Malacca Cityssä, ja koska se sijaitsee rannikolla, josta on näkymä Sumatraan, siellä oli myös monia indonesialaisia. Kysyin kääntäjältä yleisistä asioista, kuten ‘ Missä markkinat ovat? ‘Ja’ kaikkia halpoja ravintoloita täällä? ‘Oli kirjaimellisesti nolla ongelmaa.

Sumatrasta puhuttaessa otin itse opastetun bussimatkan saarelle. Se antoi minulle mahdollisuuden puhua paikallisten matkailijoiden, toisin sanoen, Indonesian muiden osien turistien kanssa . Kääntäjällä oli joitain pieniä ongelmia, kun keskustelukumppaneillani oli paksu aksentti , mutta muuten se toimi kuin viehätys.

Viimeinen todellinen testini oli Palembangin kaupungissa Etelä-Sumatrassa. Vierailin useissa hienoissa ravintoloissa, joissa tarjoillaan perinteisiä Palembangin ruokia (sivuhuomautus: se on hienoa! Suosittelen sitä kaikille, mukaan lukien). Lähes kaiken tilaamani tein sen kääntäjällä, ja se toimi aina. Muutama tarjoilija jopa kysyi minulta, mistä he voisivat ostaa yhden.

Muama Enence Reviews

Singapore oli lopullinen määränpääni, enkä voinut odottaa nähdä miten muama enence kokemuksia tekisi siellä.

Nyt suurin osa Singaporen ihmisistä puhuu jo englantia . Halusin kuitenkin testata, kuinka laite kääntyy kiinaksi. Valitettavasti minulla ei ollut aikaa käydä Kiinassa sinä vuonna, joten Singapore oli paras vaihtoehto. Lisäksi voisin testata malaijia lisää, mutta eri murrella .

Muama Enence Offer

Ei ole yllättävää, että singaporelaiset rakastivat myös pikku kääntäjääni. Se tarjoaa useita erilaisia ​​variantteja kiinan kielestä (luetellaan ne vähän myöhemmin), ja huomasin tämän olevan paras ominaisuus.

Erityisesti jokainen kiinalainen puhuja Singaporessa ei ole syntyperäinen . Yli muutama on turisteja, ulkomaalaisia ​​tai yksinkertaisesti työskentelee ulkomailla. Olin erityisen iloinen tapaamisestani Sichuanin maakunnasta . Se antoi muama enence kokemuksia -sovellukselleni mahdollisuuden todistaa, että se voisi todellakin kääntyä Sichuanin kiinalaiseen murreeseen, kuten mainostetaan.

Muama Enence Review

Kosketin muutamia etuja koko tämän muama enence kokemuksia -katsauksen aikana. Mutta sinun pitäisi löytää paras käännöslaite tarpeidesi mukaan. Tässä on luettelo kaikista potentiaalisista ostajista siellä:

Muama Enence Pros Cons

Jos minun piti listata mahdolliset puutteet, niin ei olisi, että kaikki käännökset tulevat ulos täydellisesti . Satusin tilanteisiin, joissa yksinkertainen lause käännettiin oudosti, ja se sai minut sekä naapuriin että naimisiin. Jos aiot käyttää sitä sellaisen henkilön kanssa, jolla on paksu aksentti tai mumble , se ei ehkä toimi niin hyvin kuin normaalisti.

Muama Enence Divice

Suurin osa Muama-kääntäjän arvosteluista laulaa kiitoksia laitteelle. Kun olen testannut sen itse, ymmärrän täysin miksi. Mutta siellä on tärkeä kysymys Muama-kääntäjän hintaluokasta.

Jos olet kiinnostunut ostamaan Muama-kääntäjän , saat 50% alennuksen ja ilmaisen postituksen kaikista tilauksista . Voi, ja jos ostat kolme Enence-kääntäjää, saat kaksi täysin ilmaista .

Mutta älä huoli, jos muama enence kokemuksia ei ole sinun mielesi mukaan. Jokaiselle ostolle on 60 päivän rahat takaisin -takuu . Joten hanki muama enence kokemuksia tänään ja nauti maailmanlaajuisesta matkasta aivan uudella tavalla.

Muama Enence Offer

Leave a Comment